HTML

skeptic

Hány utat kell megtennie vajon egy embernek? Tényleg kapukat kell nyitogatnunk, vagy éppen csukogatnunk célunk elérése érdekében? Ki dönti el, mi a jó és mi a rossz? Vagy netán azért tesszük fel ezen kérdéseket, mert pontosan ismerjük rá a megfelelő választ? Nem könnyű boldogulni egy mentális világban, hol fizika, vagy matematika aligha létezik.

Friss topikok

Címkék

me, you and pain

2012.01.09. 13:49 cytex

Rettegés, félelem, démonok. Mikor tűntök már el az életemből? Gyűlöllek titeket, mert irányítotok, nem hagyjátok, hogy éljek, szerelmes legyek. Tönkretesztek mindent, mert megszálltátok az elmémet és a tudatalattim által irányítotok. Se gyógyszer, se terápia, se párkapcsolat nem tud ezen segíteni. Alkohol, éjszakai élet mind csak rontanak .Mikor lesz már ennek vége? TŰŰŰNJETEK MÁR EL. Egyedül vagyok, védtelen, így próbálok üzenni hahooo segítsen már valaki bassza meg. De nem gyógyszer kell. Sem kezelés. És nem kérek új tudatot sem, van belőle így is elég. csak tűntessétek el a fejemből a hangokat. MEGŐRÜLÖK

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://skeptic.blog.hu/api/trackback/id/tr833531451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása